Bastuinstallationer & kaminer i Dalarna

BastuKalle hjälper dig att välja rätt när du går i tankarna på att installera bastu eller braskamin i Dalarna. Tack vare många års erfarenhet och yrkesstolta medarbetare kan vi erbjuda riktigt smidiga lösningar inom installation och montage - åt såväl företag som privatpersoner.

Alltid kostnadsfri offert med fast pris

pil bild
Företagsbild på Bastubyggarna i Sverige AB – Ett Företag i Dalarnas län
Bild på Bastubyggarna i Sverige AB – Utförare i Säter
Företagsbild på Bastubyggarna i Sverige AB – snickare i Dalarnas län
bastukontainer dalarna
Företagsbild på Bastubyggarna i Sverige AB – Ett snickeriföretag i Säter
Företagsbild på Bastubyggarna i Sverige AB – snickare i Dalarnas län
Företagsbild på Bastubyggarna i Sverige AB – Ett Företag i Säter
Företagsbild på Bastubyggarna i Sverige AB – En snickare i Dalarnas län

Samarbetspartners

Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners, vad vi tillsammans kan erbjuda till dig som slutkund och vilka fördelar som finns med att vi använder dessa företag som våra partners.

Läs vidare här

Om oss

Nyfiken på att veta mer om oss på Bastukalle, hur vi arbetar, vad vi erbjuder och vad som gör oss så unika i vår bransch? Varmt välkommen att läsa mer om oss under denna sida.

Läs vidare här

Dags att installera bastu? Fråga Kalle om hjälp!

Installation & montage

När du köper en bastu eller en kamin genom oss på Bastukalle så kan vi hjälpa dig med hela installationen eller montaget! Att bygga ihop en bastu korrekt är inte det lättaste, och då kan det vara skönt att veta att vår mångåriga erfarenhet kommer hjälpa dig. Självklart alltid fackmannamässigt utfört till trygga garantier och priser.

Läs vidare här

Bastucontainer

Visste du att du kan boka våran bastucontainer för dig, din familj, ditt arbete eller ditt lag och ha en bastu helt för er själva? På denna sida hittar du allt du behöver veta om hur det går till, vad det kostar, hur bokningen går till och vad du behöver göra inför besöket.

Läs vidare här

Dags att installera bastu? Fråga Kalle om hjälp!

Kanske är du och ditt företag intresserade av att hyra en bastu, eller är du mer intresserad av att sätta in en mysig kamin i vardagsrummet? Oavsett vilka drömmar du har när det kommer till bastur och kaminer i Dalarna, så kan vi på Bastukalle hjälpa dig.

070 759 0626
info@bastukalle.se